Commissies Beheer en Bestuur vergaderen op 1 december

Refter, Stadhuis

Donderdag 1 december 2022 vergaderen de commissies Beheer en Bestuur. Beide commissies starten om 17.10 uur. U kunt de vergadering online volgen of live vanaf de publieke tribune.

De commissie Beheer begint om 17.10 uur. Op de agenda staat onder andere het ontwerp kruising Boerhaavelaan/Amerikaweg en de herinrichting Spaarndamseweg traject Jan Gijzenkade en Pol. De commissie Bestuur begint ook om 17.10 uur. Hier staan onder meer de startnotitie van wijkraden naar wijkplatforms en de startnotitie participatie op de agenda.

U bent van harte welkom om de vergaderingen te volgen vanaf de publieke tribune. De vergaderingen zijn ook live te volgen en terug te kijken via Notubiz.

U kunt inspreken bij de commissies. Dit moet u dan wel uiterlijk 24 uur voor de vergadering bij het griffiebureau melden.

Meer informatie over de vergaderingen, inspreken en het volgen van de vergaderingen staat op de website van het gemeentebestuur.

Iedere week stelt een raadslid zich voor vanaf een favoriete plek in de stad. Deze week is dat Janneke Moedt van de Partij voor de Dieren.