Een goed idee verdient een podium

Een initiatiefnemer pitcht in het Kweekcafé

Tijdens het Initiatievencafé bieden we Haarlemmers een podium om hun ideeën voor de stad te pitchen. Inwoners, ondernemers en instanties delen hoe zij Haarlem een fijnere, meer sociale en duurzame plek willen maken. Hebt u ook zo’n goed idee? Meld u dan aan en kom pitchen op 1 november in het Kweekcafé.

Ons doel met het Initiatievencafé is om initiatiefnemers, maatschappelijke instanties, ondernemers en gemeente samen te brengen en elkaar verder te helpen. Aanwezigen die niet pitchen kunnen vragen stellen, inspiratie opdoen en anderen helpen met hun vraag of idee. Een mooie plek om te netwerken en om hulp te krijgen bij het uitvoeren van uw idee!

Aanmelden

Wilt u een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Meld u dan gratis aan door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 13 oktober. Het Initiatievencafé is op 1 november van 17.00 tot 18.00 uur in het Kweekcafé in de stadskweektuin, Kleverlaan 9. Aansluitend is een borrel tot 19.00 uur.

Iedereen die wil pitchen mag gratis meedoen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training is op dinsdag 18 oktober van 13.30 tot 17.00 uur op de Zijlpoort in Haarlem.