Kijken naar sport, praten over sport en dromen over sport

De jonge turnsters van BATO Haarlem.
De jonge turnsters van BATO Haarlem laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

Op maandag 30 januari is er een spetterende talkshow over sporten in Haarlem op het Haarlemse Mendel College. Interessant voor iedereen in Haarlem die van sport houdt en wil netwerken binnen de sport.

In de talkshow komen diverse onderwerpen aan bod. Zo gaat het onder andere over de twee jongste kernsporten van Haarlem; basketbal en rugby. Maar ook over clubkadercoaching. Want wat is het verschil tussen een buurtsportcoach en een clubkadercoach? Verder vertellen twee jonge topsporters hoe ze school en topsport combineren. En er worden een aantal spetterende demonstraties gegeven! Zo laten de jonge turnsters van BATO Haarlem zien wat ze allemaal in huis hebben en geeft Haarlemmer Dez Maarsen een spectaculaire BMX-show.

Sportakkoord

De talkshow is een initiatief van het platform Sport in Haarlem en de kerngroep van het Sportakkoord Haarlem. De groep bestaat uit vertegenwoordigers van SportSupport, gemeente Haarlem, het basisonderwijs, InHolland Haarlem en is een eerste aanzet om te bouwen aan verschillende netwerken binnen de sport. Dit kan een netwerk van sportclubs met partners uit de wijk zijn, maar ook van leden van een bepaalde sport of van kennisuitwisseling tussen clubs die aan topsport doen. Wethouder De Raadt (Sport): "Tijdens deze talkshow komen mensen die sport een warm hart toedragen bij elkaar. Samen kunnen we ideeën opdoen om alle Haarlemmers de mogelijkheid te geven in onze stad te sporten en bewegen.

Aanmelden

Iedereen met een sporthart of interesse in het Haarlemse sport -en beweegaanbod is van harte welkom op 30 januari om 20.00 uur op het Mendelcollege. Wel even aanmelden.