Medewerker Bedrijfsvoering

Over de vacature

Uren per week
32-36

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt afdelingen en je collega’s adviseurs bedrijfsvoering en informatiemanagers bij analyse en bewerking van data tot stuurinformatie en bij de uitvoering van delen van de P&C cyclus, zoals de begroting en de jaarrekening.

 • Je signaleert en realiseert mogelijke verbeteringen in de informatievoorziening en informatiesystemen.

 • Je bewaakt budgetten en signaleert afwijkingen tussen budget en realisatie, stemt af met budgetbeheerders en geeft advies en ondersteuning bij administratieve zaken.

 • Je voert interne controles uit zowel op processen, op data die in onze systemen staan en de aansluiting tussen de verschillende systemen.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau.

 • Kennis op het gebied van informatievoorziening en/of Planning & Control is een pré.

 • Je bent innovatief en veranderingsgezind, communicatief sterk, samenwerkingsgericht en je stelt prioriteiten in je werk.

 • Je hebt een proactieve, resultaatgerichte, flexibele en collegiale houding.

Wat krijg jij van ons en wie zijn wij?

 • Wij vinden persoonlijke groei belangrijk en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Denk aan het volgen van opleidingen, certificeringen en overige cursussen via onze ‘Academie Haarlem’. Ook bieden wij loopbaan coaching en denken we graag mee in jouw ontwikkelpad binnen de organisatie.

 • Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4.208,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek.

 • Daarbovenop krijg je 17,05% Individueel Keuze Budget. Met het IKB maak jij keuzes die bij jou passen en stel je zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden samen. Je kunt bijvoorbeeld je maandinkomen aanvullen met een deelbetaling vanuit het IKB. Of je kunt het omzetten in extra verlof of bruto-netto voordelen behalen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, een sportabonnement of een opleiding die niet door de werkgever wordt vergoed.

 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. ABP is het pensioenfonds voor de Overheid en biedt onze werknemers een goede pensioenregeling.

 • Een dienstverband voor 32-36 uur per week. Je start met een jaarcontract dat we bij goed functioneren graag omzetten in een vast contract. In deze functie zijn flexibele werktijden bespreekbaar, evenals de mogelijkheid om hybride te werken. Afhankelijk van de functie krijg je een mobiele telefoon en een laptop of tablet.

 • Bij gemeente Haarlem werken we met een grote diversiteit aan mensen. Divers in cultuur, leeftijd, geaardheid, geslacht, mentale en fysieke gesteldheid en geloof. We willen de kracht van diversiteit en talenten van medewerkers benutten om op alle vlakken goede resultaten te behalen voor de inwoners van Haarlem en Zandvoort en een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt.


De afdeling Interne Dienstverlening bestaat uit drie multidisciplinaire teams van adviseurs waaronder Planning & Control en Informatiemanagement. Onze adviseurs hebben kennis van de business en zijn het aanspreekpunt van de afdelingsmanagers in de organisatie. De afdeling ID adviseert, ondersteunt, ontzorgt en schakelt zo nodig specialisten uit de andere ondersteunende afdeling in. Wij leveren maatwerk, verrijken en analyseren managementinformatie. De afdeling ID is de schakel tussen de verschillende afdelingen en daarmee overzien wij de gehele organisatie.

Interesse?

Solliciteren op bovenstaande vacature kan via onze site www.haarlem.nl/werken-bij-de-gemeente-haarlem. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arjan Koopmans, Teammanager Interne Dienstverlening, tel.nr. 06-18610855 of mailadres akoopmans@haarlem.nl. Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan wervingenselectie@haarlem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.