Ondernemerspanel

Als gemeente vinden we het belangrijk te weten wat er speelt onder onze ondernemers. Ook horen we graag wat goed gaat en wat beter kan. Met deze informatie kunnen we acties formuleren om het ondernemersklimaat in Haarlem en onze dienstverlening aan ondernemers verder te verbeteren. Daarom hebben we het Ondernemerspanel.

Het Ondernemerspanel Haarlem bestaat uit ruim 400 Haarlemse ondernemers die online meedoen aan onderzoeken van de gemeente. Doordat deze onderzoeken volledig online plaatsvinden, besparen we papier. De onderzoeken gaan over heel veel verschillende onderwerpen, zoals het ondernemers- en vestigingsklimaat, de ondernemersdienstverlening, maar ook de gevolgen van corona op uw onderneming, de stijgende energieprijzen en de tekorten op de arbeidsmarkt.  

Wilt u ook meedenken met de gemeente over deze en andere onderwerpen die belangrijk zijn voor ondernemers? En bent u zelf ondernemer in Haarlem? Meld u dan aan voor het Ondernemerspanel Haarlem.

Het panel richt zich op bedrijven en instellingen die in Haarlem zijn gevestigd, exclusief het onderwijs, de overheid en zorg- en welzijnsinstellingen.

Aanmelden

Hoe het werkt

  • U krijgt enkele keren per jaar een e-mail met een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen
  • Deze vragenlijst vult u online in
  • U kunt per keer beslissen of u meedoet
  • U krijgt bericht over de uitkomsten, zodra deze beschikbaar zijn

Wat u moet weten

Als u lid wilt worden van het Ondernemerspanel Haarlem, hebben wij een aantal gegevens (achtergrondkenmerken) van u nodig. Deze achtergrondkenmerken gebruiken wij voor analyses en om selecties te maken voor onderzoeken die alleen bestemd zijn voor een bepaalde groep ondernemers, zoals ondernemers die gevestigd zijn in een bepaald stadsdeel of werkzaam in een bepaalde sector.

Uw gegevens en antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt en alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. De resultaten in onze onderzoeksrapporten zijn nooit te herleiden tot individuele deelnemers.

Meer informatie leest u in onze Privacyverklaring.

Meer informatie

Heeft u een vraag over het Ondernemerspanel? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderzoek? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@haarlem.nl.

Wijzigingen

Wilt u zich uitschrijven als panellid? Of wilt u uw gegevens aanpassen, bijvoorbeeld omdat uw bedrijfsadres is gewijzigd? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@haarlem.nl.