Vastgoed aanbod

We verkopen en verhuren vastgoed. Dit kan gaan om bedrijfsgebouwen of woningen, maar ook om onbebouwde grond of een zelfbouwkavel. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons vastgoedaanbod dat we via een openbare selectieprocedure te koop en te huur aanbieden. Daarnaast publiceren we hier voorgenomen 1-op-1 gunningen voor verkoop en verhuur.

Verkoop en verhuur openbare inschrijving

Geen aanbod beschikbaar

Verkoop en verhuur 1-op-1

 

Louis Pasteurstraat/Roordastraat in Haarlem

De gemeente Haarlem heeft het voornemen om percelen gemeentegrond, plaatselijk bekend als Louis Pasteurstraat/Roordastraat te verkopen aan woningcorporatie Stichting Elan Wonen in het kader van een grondruil.
Bekijk de volledige publicatie

Gemeentegrond in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem

De gemeente Haarlem heeft het voornemen om een perceel gemeentelijk eigendom in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te verkopen aan Nardinc Vastgoed B.V.. De gemeente Haarlem geeft hiermee uitvoering aan de al eerder gemaakte afspraken tussen de gemeente en Nardinc Vastgoed B.V. inzake de uitruil van gronden. 
Bekijk de volledige publicatie

Gemeentelijke gronden en een opstal in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem

De gemeente Haarlem heeft het voornemen om een aantal percelen gemeentelijk eigendom in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te verkopen aan V.O.F. Trebbe-Lunee. De gemeente Haarlem geeft hiermee uitvoering aan de al eerder gemaakte afspraken tussen de gemeente en V.O.F. Trebbe-Lunee inzake de uitruil van gronden.
Bekijk de volledige publicatie

Gemeentelijke gronden en opstallen in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem

De gemeente Haarlem heeft het voornemen om een aantal percelen gemeentelijk eigendom in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk te verkopen aan Variant Vastgoed B.V.. De gemeente Haarlem geeft hiermee uitvoering aan de al eerder gemaakte afspraken tussen de gemeente en Variant Vastgoed B.V. inzake de uitruil van gronden.
Bekijk de volledige publicatie

Nieuwsalert per e-mail

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsalert per-e-mail Verkoop (on)roerende goederen (incidenteel).