Vastgoedaanbod

Algemeen

We verkopen en verhuren vastgoed. Dit kan gaan om bedrijfsgebouwen of woningen, maar ook om onbebouwde grond of een zelfbouwkavel. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons vastgoedaanbod dat we via een openbare selectieprocedure te koop en te huur aanbieden. Daarnaast publiceren we hier voorgenomen 1-op-1 gunningen voor verkoop en verhuur.

Verkoop en verhuur openbare inschrijving

Te koop: Grote Markt 31 en Jansstraat 80 – Beleggingspand Horeca-Wonen – Gemeentelijk monument

24 januari 2024. Het pand is gelegen op de hoek van de Grote Markt en de Jansstraat. De begane grond wordt gehuurd door het Italiaanse restaurant Piccolo sinds 1989. 

De inschrijving is op 28 maart 2024 gesloten.

Verkoop en verhuur 1-op-1

Voornemen tot verkoop van grond naast Wilgenstraat 79

25 juni 2024. We hebben het voornemen grond te verkopen aan de eigenaar van de hoekwoning aan de Wilgenstraat 79, voor het maken van een voortuin aan de kant van de Laurierstraat. 

U kunt niet meer reageren op dit voornemen.

Bekijk de volledige publicatie

Volkstuinen

Er is een wachtlijst voor het huren van een volkstuin. We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar vastgoed@haarlem.nl

Contact

Hebt u een vraag of reactie? Stuur dan een e-mail naar vastgoed@haarlem.nl 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief Verkoop (on)roerende goederen.