Vastgoedaanbod

Algemeen

We verkopen en verhuren vastgoed. Dit kan gaan om bedrijfsgebouwen of woningen, maar ook om onbebouwde grond of een zelfbouwkavel. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons vastgoedaanbod dat we via een openbare selectieprocedure te koop en te huur aanbieden. Daarnaast publiceren we hier voorgenomen 1-op-1 gunningen voor verkoop en verhuur.

Verkoop en verhuur openbare inschrijving

Te koop: Grote Markt 31 en Jansstraat 80 – Beleggingspand Horeca-Wonen – Gemeentelijk monument

24 januari 2024. Het pand is gelegen op de hoek van de Grote Markt en de Jansstraat. De begane grond wordt gehuurd door het Italiaanse restaurant Piccolo sinds 1989. 

De inschrijving is op 28 maart 2024 gesloten.

Verkoop en verhuur 1-op-1

Voornemen tot verhuur grond naast de Atjehstraat 37

13 juni 2024. We hebben het voornemen om een perceel grond te verhuren aan de eigenaar van de aangrenzende Atjehstraat 37. U kunt tot en met 4 juli 2024 reageren op dit voornemen.

Bekijk de volledige publicatie

Voornemen tot verhuur grond achter de Nijverheidsweg 3

6 juni 2024. We hebben het voornemen om een perceel achter de Nijverheidsweg 3 te verhuren aan Ankara Lunch Grillroom. U kunt tot en met 27 juni 2024 reageren op dit voornemen.

Bekijk de volledige publicatie

Voornemen tot verhuur van een groepswoning aan de Anijsstraat 1-13 (Anton Pieckhofje)

28 mei 2024. We hebben het voornemen om een groepswoning aan de Anijsstraat 1-13 te verhuren aan het Leger des Heils. U kunt tot en met 18 juni 2024 reageren op dit voornemen.

Bekijk de volledige publicatie

Contact

Hebt u een vraag of reactie? Stuur dan een e-mail naar vastgoed@haarlem.nl 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige panden in de verhuur en verkoop? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief Verkoop (on)roerende goederen.