Stages

Wil je jouw talenten inzetten en iets betekenen voor je omgeving? Bij ons is iedereen welkom. Samen gaan we voor een duurzaam, sociaal en toekomstbestendig Haarlem en Zandvoort. Om betrouwbaar, professioneel en maatschappelijk bewust te blijven, ontwikkelen we onszelf voortdurend en staan open voor nieuwe ideeën.

Soorten stages

We bieden stages aan op mbo-, hbo- en wo-niveau in verschillende richtingen. Zoals communicatie, ICT en rechten. Ook voor middelbare scholieren die een maatschappelijke stage zoeken, zijn er mogelijkheden. We bieden geen BBL-leerwerkplekken (Beroeps Begeleidende Leerweg), maar wel:

  • Meeloopstages: leer de werkzaamheden kennen
  • Meewerkstages: pas je opgedane kennis toe in de praktijk
  • Afstudeerstages: rond je opleiding af met een onderzoek binnen de gemeente
  • Werkervaringsplekken: als werkzoekende maximaal 6 maanden werkervaring opdoen

Staat jouw opleiding er niet tussen? Neem dan contact op met het Stagebureau Haarlem om te vragen welke mogelijkheden er zijn.

Werken bij Haarlem

Wat we je bieden

  • Stagevergoeding van € 410 per maand bij een werkweek van 36 uur. Het maakt niet uit hoe oud je bent of welke opleiding je doet
  • Aansluiting bij jongerennetwerk Jong Haarlem. Dit netwerk organiseert regelmatig workshops, pubquizzen, borrels en andere activiteiten. Daarnaast is er elk jaar een citytrip. Hierdoor leer je collega's gemakkelijk kennen en kun je van elkaar leren

Interesse in een stage bij ons?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor stagebegeleiders

Mail stagebureau@haarlem.nl