Trouwambtenaar van de gemeente kiezen

Algemeen

U kunt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten sluiten door 1 van onze trouwambtenaren. U geeft uw voorkeur door als u uw trouwdatum en locatie meldt. Of geef dit op een ander moment door via de mail, uiterlijk 6 weken van tevoren.

Wat u moet weten

  • U geeft uw 1e voorkeur en 2e voorkeur aan ons door
  • Als u kiest voor een persoonlijke ceremonie, maakt de trouwambtenaar 1 maand van tevoren met u een afspraak om de dag en uw wensen met u door te spreken

Onze trouwambtenaren

Arma Klaasen

"Iedereen is anders en daarom is het voltrekken van een huwelijk zo fantastisch om te mogen doen."

Dominique van Kessel

"Ik werk graag met de enthousiaste paren. Vol vertrouwen in het leven en elkaar. Ik zorg voor een ceremonie die past bij jullie en hoe jullie in het leven staan."

Gé Noordzij

"Ik voltrek jullie huwelijk met humor en veel aandacht voor jullie persoonlijke geschiedenis. Ik draag graag een steentje bij aan deze mijlpaal in jullie leven."

Hans den Dikken

"Het is jullie dag en die staat helemaal in het teken van jullie huwelijk. Met een vleugje humor zorg ik voor een ontspannen ceremonie waarbij iedereen zich gemakkelijk voelt."

Mirjam Buys

“Ieder huwelijk is uniek. Jullie staan centraal en zo ga ik ook te werk. Persoonlijk, vrolijk en stijlvol.”

Saskia van Kekem

"Jullie trouwdag is een feestje. Ik zorg graag voor een ontspannen, persoonlijke ceremonie waarbij zeker gelachen mag worden."

Wil van Leeuwen

"Met passie en belangstelling zorg ik ervoor dat jullie gasten geboeid luisteren naar jullie verhaal."