Online vragenlijst over parkeren

Geparkeerde auto's en een fietser op de Raamvest

Deze maand heeft elk huishouden een uitnodiging gekregen om een online vragenlijst over parkeren in te vullen. U kunt de vragenlijst nog tot en met woensdag 26 juni invullen met de code uit de brief. Deze code is 1 keer te gebruiken.

We zien op sociale media berichten rondgaan dat het mogelijk is om willekeurige codes in te voeren voor het invullen van de vragenlijst. En dat het mogelijk is de vragenlijst vaker in te vullen met dezelfde code. Vragenlijsten die met zelfbedachte codes of meerdere keren met dezelfde code zijn ingevuld, worden niet meegenomen in de resultaten. 

De unieke code uit de brief is gekoppeld aan uw postcode. Per unieke code tellen we de ingevulde gegevens slechts 1 keer mee. Zo weten we zeker dat we in de analyse alleen de antwoorden meenemen van de vragenlijsten van alle 75.000 huishoudens die een code hebben gekregen. 

Het doel van de vragenlijst is om te weten wat Haarlemmers belangrijk vinden in hun buurt en hoe Haarlemmers denken over parkeren. Daarom organiseren we ook wijkgesprekken en een burgerberaad. Bekijk alle informatie over hoe we in gesprek gaan over parkeren op In gesprek met de stad over parkeren in Haarlem 

Wilt u iedere week het laatste nieuws, mooie verhalen en tips over Haarlem lezen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief